עוגת בראוניז פרווה - מתכון לבראוניז שוקולד אגוזים קלאסי

עוגת בראוניז שוקולד אגוזים הוא פינוק קלאסי וטעים שכולם אוהבים.
מתכון לבראוניז פרווה קל להכנה ובלי הרבה כלים שצריך לנקות 😉
אגוזים עשירים בחלבון, סיבים ושומנים בריאים, יש להם גם טעם ייחודי שמשתלב בצורה מושלמת עם שוקולד.

יש לנו גרסת עוגה בראוניז לילדים עם חמאת בוטנים ועוגיות אוריאו במקום אגוזים! >> לינק למתכון המלא

עוגת בראוניז פרווה - מתכון לבראוניז שוקולד אגוזים קלאסי

זמן הכנה

10 דקות

זמן אפייה

25-35 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר

  • 3/4 כוס שמן

  • 4 ביצים

  • כוס סוכר

  • 3/4 כוס קמח

  • כוס אגוזים מלך קצוצים גס

הוראות הכנה

  • לתוך קערה שמתאימה למיקרוגל שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים את השמן ומחממים כדקה.
    מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, אם צריך חימום נוסף מכניסים למיקרו לעוד חצי דקה.
  • מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם תוך כדי ערבוב מהיר עם מטרפה עד שמתקבלת תערובת אחידה (חשוב לערבב מהר והרבה כדי לוודא שהביצה לא מתבשלת) וכך ממשיכים עם כל הביצים.
  • מוסיפים סוכר וטורפים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק.
  • מוסיפים את הקמח ובעזרת כף מערבבים בתנועות קיפול.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות במצב אפייה.
  • מוסיפים לתערובת הבראוניז 2/3 מאגוזי המלך הקצוצים ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית ויוצקים את תערובת הבראוניז לתוכה.
  • מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים שנשארו על התערובת שבתבנית.
  • אופים כ25-35 דקות, עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. לאחר האפייה מניחים לצינון כ5 דקות. מומלץ לפרוס את העוגה לריבועי בראוניז ולהגיש.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים